BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »


 
"/>I Still Love You Even After You Hurt Me. I Cannot Delete You From My Heart

Cute Friends

Sunday, 19 February 2012

Segmen : Tambah Follower Sampai Pengsan




comel..comel..comel :D
huhu.. tdi scha jalan-jalan kat blog kawan scha
scha terbaca satu entry ni.. macam menarik je..
kawan scha ni ikut satu segmen TAMBAH FOLLOWER SAMPAI PENGSAN..
so, scha tertarik lah dengan segmen ni .. scha ingat nak join sekali..
boleh lah juga scha tambah follower scha yang tak seberapa ni.. hehe
korang nak join tak ?? kalau nak. korang tekan je banner tu
ok.. senang je peraturan segmen ni.. jom join ramai-ramai..
meriah lah sikit.. huhu
tata semua :) 


17 Cute Comment:

Leeza said...

hai..lezza datang sini and follow skali. thanks sebab sudi join. lezza ada satu benda nk cakap, take as advice lah ye. hmm, apa kata buang benda2 yg bergerak2 kat blog ni. jadi lambat loading...happy blogging =)

Rashdan Roslan said...

salam.. done follow.. dtg dari segmen yang sama.. follow me back yer :)

entri terkini:
http://rashoasis.blogspot.com/2012/02/kenangan-saviour.html

scha_07 said...

@Rashdan Roslan
wasalam ..huhu.. thanx bg info n sudi follow saya :)

scha_07 said...

@Leeza
hai juga.. thanx bg advice n follow saya :)

Cik Saila said...

hai scha, slm pkenalan :)
sy dtg dr segmen yg sm :))

jal said...

datang follow sini....
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

P#eoniX said...

singgah dari segmen yang same...hheheh...

Saya Disini said...

nice blog

Tyratyra said...

Hai singgah dari segmen yg sama :)
Follow awak :)
Jemput-jemput lah melawat blog-tak-best saya : lifeoftyra.blogspot.com

Adlee Entertainment said...

singgah & follow dr segmen yg sama
follow sini :)

http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

Patrick Star said...

Datang dari blog Leeza
Salam kenal & jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

Diera Tekikushika said...

jalan melawat awak. ada sales !! http://twynzshophouse.blogspot.com/

jgn lupa g blog saya pulak =)

✿ e e i y s s ✿ said...

help! help! dah nak pengsan sesangat dah ni
datang folo dari segmen yang sama
.........................................
salam ukhwah
.........................................

cik chemist said...

dr segmen yg same..done follow u..^_^

http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Mohamad Azhar Che Omar said...

salam..jemput singgah dan follow blog saya..
http://arielzafwan.blogspot.in/

wAa syahirah said...

follow sni dr segmen yg sama ;)

jemput dtg :D

puterishamiera said...

from the same segmen.. :D
blogwalking+follow...

kalau tak mampu mencintai, jangan pernah sentuh hati seseorang kalau tak mampu setia, jangan pernah mengukir janji kalau tak mampu menggenggam hubungan, jangan pernah beri harapan kerana hati manusia itu terlalu bernilai untuk disakiti terlalu mahal untuk disia-siakan dan terlalu berharga untuk dihancurkan....





Scrollboxes
Jagalah hati wanita yang berada disisimu dan hargailah dia..... Sayangilah dirinya seperti mana dia menyayangi dirimu.. Jangan biarkan airmatanya mengalir dan menangis kerana sikap egomu.. Kerana kamu tidak pernah tahu, mungkin ada seseorang di luar sana berusaha memenangi hatinya.. Dan tidak akan biarkan dia derita kesedihan.. Berusaha untuk membuatnya tersenyum . ♥ ♥





Scrollboxes