BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »


 
"/>I Still Love You Even After You Hurt Me. I Cannot Delete You From My Heart

Cute Friends

Saturday, 25 February 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking By MD

segmen oh segmen

huhu.. hai semua ^^
tdi Scha jalan-jalan dan ternampak satu entry ni ..
:: Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking By MD ::
so.. Scha pun nak join lah
korang nak join tak ??
kalau nak , korang klik kat SINI ...
hehe.. jom lah join, biar meriah
ok.. Scha nak tag 3 kwn kita ni
1)Aien
2)Noraini
3)Fatin
tata semua ^_^


7 Cute Comment:

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. TQ join segmen MD.. InshaAllah blog anda akan dimasukkan dalam group 3.. Boleh datang follow2 di blog MD 27/2/2012 bermula pukul 6pm...

Btw, Dah follow sini ^___^

Iera balqis said...

salam awk ! done follow u..hit me back..dari segmen yg sama {group 2} num 11.. :)

~ ADANDO ~ said...

Follow menFollow...

Salam persahabatan di alam cyber.

keep and touch..

From: adando.blogspot.

HuNNy said...

follow u back beb

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

QasehSuci said...

Salam ukhwah...Qaseh datang dari group 1...follow awak...keep in touch k...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

[ wanni ] said...

Singgah dari group 2, salam perkenalan~ :D

http://humblekindlovely.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

kalau tak mampu mencintai, jangan pernah sentuh hati seseorang kalau tak mampu setia, jangan pernah mengukir janji kalau tak mampu menggenggam hubungan, jangan pernah beri harapan kerana hati manusia itu terlalu bernilai untuk disakiti terlalu mahal untuk disia-siakan dan terlalu berharga untuk dihancurkan....





Scrollboxes
Jagalah hati wanita yang berada disisimu dan hargailah dia..... Sayangilah dirinya seperti mana dia menyayangi dirimu.. Jangan biarkan airmatanya mengalir dan menangis kerana sikap egomu.. Kerana kamu tidak pernah tahu, mungkin ada seseorang di luar sana berusaha memenangi hatinya.. Dan tidak akan biarkan dia derita kesedihan.. Berusaha untuk membuatnya tersenyum . ♥ ♥





Scrollboxes