BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »


 
"/>I Still Love You Even After You Hurt Me. I Cannot Delete You From My Heart

Cute Friends

Friday, 27 April 2012

Segment : Serious Follow Back


segmen oh segmen 
Segment : Serious Follow Back :)


hai.. hai... hai ...
hari ini Scha ada terjumpa satu entry ni , satu segmen yang korang patut join dan Scha pun patut join , hehe.
Scha ikut segmen ni sebab dah lama tak join pa-pa segmen untuk menambahkan follower Scha tu ,
hmm , Scha sebenarnya serius ni nak follow korang balik kalau korang follow Scha ,
serius ni , Scha tak main-main , kalau korang tak percaya Scha tak tau lah :(
hmm , hmm , mood dah bertukar ni , jom join segmen ni , menarik .
ada hadiah lagi , kalau tak percaya tekan je banner kat atas tu , confirm korang nak join kan ? hehe
ok lah , sebelum tu Scha nak kongsi ayat mutiara hari ini untuk korang yang comel-comel tu,
indah sungguh ciptaan Allah , kan ?

Harta yang paling menguntungkan ialah SABAR. Teman yang paling akrab adalah AMAL. Pengawal peribadi yang paling waspada DIAM. Bahasa yang paling manis SENYUM. Dan ibadah yang paling indah tentunya KHUSYUK.

aduh sebelum Scha  terlupa Scha nak tag kawan-kawan blogger Scha yang comel ni :)
1) Cik Suhaila Yang Comel :)
2)Cik Aien Yang Comel :)
ok semua , tata :)
Assalamualaikum ^^

28 Cute Comment:

amercorner.blogspot.com said...

wahh bestnye baca karangan syaa, creative nye budak ni sampai letak kata2 mutiara, nice2 :D

selamat bersegment dan amer follow back :D

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Nur Asmida Bt Karim said...

Salam , eyda sggh cnie dri segment yg cme .
Serius Follow Back :D
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AlyNn NyzAa said...

serius mmg da follow cni~

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Seyra Zainal said...

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html
seyra singgah sini..

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Salam,
All ready Follow.
Dtg dr segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Wanieys said...

Singgah dari segmen sama^^
Wanieys follow sini =.=
Awak serious follow back keyh
Salam perkenalan

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

done follow sini..dtg dri segmen yg same

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Pecinta pink^^ said...

salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

@ deqla manjew said...

salam.. singgah dari segmen yg sama.. serious follow awk... awk??
if da follow tinggalkan komen di entry segmen sy :

http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

TQ dan selmt berkenalan! =)

icumm said...

icumm dari segmen yg sama..icumm serius dah follow sini..jgn lupa seruis follow icumm balik ye ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/

9n0L4 said...

seriously already follow kan? ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Tyra Faiera said...

Assalamualaikum w.b.t.

Ainun dtg follow dri segmen yang sama. Jom follow blog ainun plak :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Semoga hari hari kamoo penuh dengan kecerian :)

farhanamasdo said...

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

*NurSyahieraDahhari* said...

follower name : ieraassyiera.blogspot.com

Serius follow sini :)
Serius follow back ya :)

http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

happy blogging :D

Seyra Zainal said...

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

serious follow sini.

Sh Hily said...

Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah follow cnie.Follow me back..

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

사유리 하나 (SH) said...

Daripada segment yang sama..done Follow blog anda :)

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

cyda said...

dari segmen yang sama , folow blog ini . follow back :)

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

dah follow:)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Rafflesia™ said...

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com
@
http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


syieda,

Miss Lovouis said...

Salam kenalan .
Done follow u , from the same segment .. =)
Follow me back . Perhaps ..
http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dah join segmen miss z tak?
kalau belum meh join

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Dari segment yang sama, Follow Blog ini

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Momo said...

done follow awak..:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

missp0tpet said...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

Do follow mine ;)

http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Diera Tekikushika said...

slm perkenalan. jom g blog saya =)

kalau tak mampu mencintai, jangan pernah sentuh hati seseorang kalau tak mampu setia, jangan pernah mengukir janji kalau tak mampu menggenggam hubungan, jangan pernah beri harapan kerana hati manusia itu terlalu bernilai untuk disakiti terlalu mahal untuk disia-siakan dan terlalu berharga untuk dihancurkan....





Scrollboxes
Jagalah hati wanita yang berada disisimu dan hargailah dia..... Sayangilah dirinya seperti mana dia menyayangi dirimu.. Jangan biarkan airmatanya mengalir dan menangis kerana sikap egomu.. Kerana kamu tidak pernah tahu, mungkin ada seseorang di luar sana berusaha memenangi hatinya.. Dan tidak akan biarkan dia derita kesedihan.. Berusaha untuk membuatnya tersenyum . ♥ ♥





Scrollboxes