BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »


 
"/>I Still Love You Even After You Hurt Me. I Cannot Delete You From My Heart

Cute Friends

Tuesday, 13 March 2012

Doa Ketika Wuduk

DOA (ketika wuduk)
-Tangan (Ya Allah , ampunkan lah dosa kami)
-Berkumur (Ya Allah , ampunilah dosa lidahku dan sentiasa berzikir kepadaMu)
-Hidung (Ya Allah , jauhilah kejahatan tempat tinggalku dan jauhi daripada mencium bau neraka)
-Muka (Ya Allah , sinarilah wajahku sebagaimana Engkau sinari wajah orang yang soleh dan jangan Engkau hitamkan wajahku sebagaimana Engkau menghitamkan wajah orang yang ber...dosa)
-Tangan\siku ::kanan::(Ya Allah , bagilah buku amalan catatanku pada tangan kanan) . ::kiri::(Ya Allah , janganlah Engkau berikan buku catatanku pada tangan kiri dan punggungku)
-Kepala (Ya Allah , naungilah aku pada hari tiada naungan dan ampunilah segala dosa)
-Telinga (Ya Allah , ampunkanlah dosa telingaku yang mendengar perkara yang sia-sia)
-Kaki ::kanan::(Ya Allah , tetapkanlah kedua-dua kakiku di siratol mustaqim) . ::kiri::(Ya Allah , jauhilah kakiku daripada menuju tempat-tempat maksiat dan jadikan kakiku menuju tempat yang baik)

jom sama-sama kita amalkan ^^

0 Cute Comment:

kalau tak mampu mencintai, jangan pernah sentuh hati seseorang kalau tak mampu setia, jangan pernah mengukir janji kalau tak mampu menggenggam hubungan, jangan pernah beri harapan kerana hati manusia itu terlalu bernilai untuk disakiti terlalu mahal untuk disia-siakan dan terlalu berharga untuk dihancurkan....

Scrollboxes
Jagalah hati wanita yang berada disisimu dan hargailah dia..... Sayangilah dirinya seperti mana dia menyayangi dirimu.. Jangan biarkan airmatanya mengalir dan menangis kerana sikap egomu.. Kerana kamu tidak pernah tahu, mungkin ada seseorang di luar sana berusaha memenangi hatinya.. Dan tidak akan biarkan dia derita kesedihan.. Berusaha untuk membuatnya tersenyum . ♥ ♥

Scrollboxes