BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »


 
"/>I Still Love You Even After You Hurt Me. I Cannot Delete You From My Heart

Cute Friends

Sunday, 4 March 2012

Segmen Review Blog meramaikan follower anda

hai semua .. malam ni Scha nak join satu segmen lagi ..
hehe .. Scha ni asyik join segmen je kan ??
tapi takpa lah .. yang penting Scha happy ..
jom .. kita join segmen ni ..
kita review blog kita kat sini.. huhu
biar ramai follower ...
kalau korang nak join , tekan je banner kat bawah ni
ok

Scha nak tag kawan kita yang comel-comel ni ..

1)Cyma
2)Rosa

hehe ^^

3 Cute Comment:

aReLaN said...

salam perkenalan.singgah & follow dari segmen tambah follower tanpa blogwalking.hehehe...

Cda CdOot said...

Hye .. Thanks for join .. ^_-

missa Rosa ! said...

alamak saya di tag !

kalau tak mampu mencintai, jangan pernah sentuh hati seseorang kalau tak mampu setia, jangan pernah mengukir janji kalau tak mampu menggenggam hubungan, jangan pernah beri harapan kerana hati manusia itu terlalu bernilai untuk disakiti terlalu mahal untuk disia-siakan dan terlalu berharga untuk dihancurkan....





Scrollboxes
Jagalah hati wanita yang berada disisimu dan hargailah dia..... Sayangilah dirinya seperti mana dia menyayangi dirimu.. Jangan biarkan airmatanya mengalir dan menangis kerana sikap egomu.. Kerana kamu tidak pernah tahu, mungkin ada seseorang di luar sana berusaha memenangi hatinya.. Dan tidak akan biarkan dia derita kesedihan.. Berusaha untuk membuatnya tersenyum . ♥ ♥





Scrollboxes