BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »


 
"/>I Still Love You Even After You Hurt Me. I Cannot Delete You From My Heart

Cute Friends

Thursday, 26 January 2012

Hilangkan bosan


Hari ini Scha bosan lah.. bosan sangat-sangat..
tak tahu nak buat pa lagi.. hari ini chat dengan capital S pun tiada pa-pa yang mahu di cerita..
tapi scha nak kongsi beberapa gambar artis korea untuk korang..
untuk hilangkan bosan ni.. comel lah gambar artis korea ni..
macam scha juga.. haha .. perasan jap
ok.. korang lihat erk gambar ni
Ini nama dia :: Kim Hyun Joong
kalau korang nak tahu.. capital S minat dengan artis ni..
scha pun minat juga.. hehe
comel kan ??
Ini nama dia:: Jang Geun Suk
scha minat dengan dia.. scha suka lagu dia yang bertajuk Waiting For The Time ..
comel kan ??
Ini nama dia :: L MyungSoo ahli kumpulan Infinite
scha minat gak dengan dia ni sebab comel
comel kan??

Ini nama dia::  Jung Jinyoung ahli kumpulan B1A4..
scha minat lagu dorang yang bertajuk OK..
comel kan??

ok.. itu ja gambar yang ada kat lappy scha..
huhu.. semoga ada yang berkenan..
hehe.. selamat tinggal ..


0 Cute Comment:

kalau tak mampu mencintai, jangan pernah sentuh hati seseorang kalau tak mampu setia, jangan pernah mengukir janji kalau tak mampu menggenggam hubungan, jangan pernah beri harapan kerana hati manusia itu terlalu bernilai untuk disakiti terlalu mahal untuk disia-siakan dan terlalu berharga untuk dihancurkan....





Scrollboxes
Jagalah hati wanita yang berada disisimu dan hargailah dia..... Sayangilah dirinya seperti mana dia menyayangi dirimu.. Jangan biarkan airmatanya mengalir dan menangis kerana sikap egomu.. Kerana kamu tidak pernah tahu, mungkin ada seseorang di luar sana berusaha memenangi hatinya.. Dan tidak akan biarkan dia derita kesedihan.. Berusaha untuk membuatnya tersenyum . ♥ ♥





Scrollboxes