BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »


 
"/>I Still Love You Even After You Hurt Me. I Cannot Delete You From My Heart

Cute Friends

Friday, 13 January 2012

lama tk update


Assalammualaikum....
lama scha tk update kat blog ni....
huhu... maklum lah thun ni kn scha nk ambil SPM..
so kenalah belajar..
tpi scha sedihlah hri ini..
sbbnya scha rindu dgn Little Bear scha..
dh lama scha tk berhubung dgn dia..
hope dia sihat n tk lupakan scha..
tpi hri ini jga scha happy sbb scha dh dpt blik berhubung dgn adik angkat scha...
adik angkat scha 2 byk masalahnya.
hope dia dpt selesaiknnya..
d samping 2 scha sentiasa berdoa utk kesejahteraan mereka berdua..
scha syg sgt kat mereka berdua.
hope mereka berdua pun begitu...
sblum scha mengundur diri scha ingin kongsikan satu ayat ni..

:: jikalau kmu ingin mendapatkan sesuatu ... kamu hendaklah berusaha utk menggapainya .. dn jgn lh pernah kmu berputus asa.. kerana semua yg berlaku itu pasti ada hikmahnya :: :)
ok.. itu ja utk hari ini.
hope korang happy je..
wasalam :)

0 Cute Comment:

kalau tak mampu mencintai, jangan pernah sentuh hati seseorang kalau tak mampu setia, jangan pernah mengukir janji kalau tak mampu menggenggam hubungan, jangan pernah beri harapan kerana hati manusia itu terlalu bernilai untuk disakiti terlalu mahal untuk disia-siakan dan terlalu berharga untuk dihancurkan....





Scrollboxes
Jagalah hati wanita yang berada disisimu dan hargailah dia..... Sayangilah dirinya seperti mana dia menyayangi dirimu.. Jangan biarkan airmatanya mengalir dan menangis kerana sikap egomu.. Kerana kamu tidak pernah tahu, mungkin ada seseorang di luar sana berusaha memenangi hatinya.. Dan tidak akan biarkan dia derita kesedihan.. Berusaha untuk membuatnya tersenyum . ♥ ♥





Scrollboxes